Τρίτη, 25 Αυγούστου 2009

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

7

56

4
3
2
1

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ 1 ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΟΜΟΙΟΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΔΙΑΣΩΣΕΩΝ.ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΟΜΟΙΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΣΩΛΗΝΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΕΘΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ,ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΔΙΑΣΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ.
2. OSHKOSH STRIKER. ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΩΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ "ΚΟΥΚΙΔΑ" ΠΟΥ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΞΗΡΗΣ ΣΚΟΝΗΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΑΦΡΟ ΚΑΙ ΣΚΟΝΗ ΜΑΖΙ.
3. ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΜΕΣΟ(ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ.ΕΔΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΕ Ι.Χ. ΜΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ.
4.ΕΞΟΜΟΙΩΤΗΣ Α/ΦΟΥΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΕ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΥΠΟΠΤΕΡΥΓΟ,ΣΕ ΚΥΡΙΩΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗΣ,ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΕ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΟΥ Α/ΦΟΥΣ.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΠΡΟΠΑΝΙΟ.
5. ΕΞΟΜΟΙΩΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΣΕ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.
6.ΕΤΕΡΟΣ ΕΞΟΜΟΙΩΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΜΕ ΠΡΟΠΑΝΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΗΛΙΔΕΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟΥ Α/ΦΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ Α/ΦΟΥΣ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΤΟΜΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΥΤΟΥ.
7. Α/ΦΟΣ Β737-200 ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΚΑΠΝΟΥ .ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ Α/ΦΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΦΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΔΙΑΣΩΣΗ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ,ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΚΗΛΙΔΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΛΟΙΠΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΕΝΤΟΣ CONTAINER.

Δεν υπάρχουν σχόλια: