Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΤΑΞΙΔΙΑ

Η ελληνική αεροπορική εταιρεία Hellenic Imperial Airways συνδέει ξανά την Ελλάδα με τις ΗΠΑ




ImageΜε τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα η ελληνική εταιρεία Hellenic Imperial Airways συνδέει την Αμερική με την Ελλάδα φέροντας τα ελληνικά χρώματα πίσω στο αεροδρόμιο Κένεντι.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο περιφερειακός διευθυντής της εταιρείας για τις Ηνωμένες Πολιτείες Γιώργος Κεσσανής, η προοπτικές της νέας σύνδεσης είναι παραπάνω από θετικές αφού όπως αναφέρει "η ανταπόκριση των ομογενών είναι ήδη συγκινητική, γιατί θα υπάρχει ξανά μια ελληνική εταιρία κι η ελληνική σημαία θα κυματίζει και πάλι στο διεθνές αεροδρόμιο Κένεντι (JFK)".

Η εταιρεία θα εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό με τέσσερα αεροσκάφη Airbus 340 των 217 θέσεων, προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση και χαμηλότερες τιμές από τους ανταγωνιστές της.

Το πρώτο δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί από την Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη, την Παρασκευή 24 Ιουνίου και την ίδια μέρα το αεροσκάφος θα αναχωρήσει για την Αθήνα, με επιστροφή την επόμενη μέρα.

Τα πληρώματα των αεροσκαφών είναι πεπειραμένοι πιλότοι και συνοδοί που εργάζονταν στην Ολυμπιακή. Η συγκεκριμένη γραμμή σύμφωνα με τον Κεσσάνη θα ξεκινήσει με τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη Παρασκευή και Σάββατο).

www.defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: