Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

3η Συνάντηση Αποστράτων







Στις 19-05-2016 πραγματοποιήθηκε η 3η ετήσια συνάντηση αποστράτων συναδέλφων της Π.Υ. Δ.Α.Α στις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας μας. Με πολύ χαρά  διαπιστώθηκε ο θεσμικός χαρακτήρας που έλαβε πλέον η εκδήλωση και μάλιστα  ζητήθηκε επιτακτικά από τους απόστρατους συναδέλφους η επανάληψη της στο διηνεκές.
Ήταν και πάλι συγκινητική η αντάμωση αυτή ,οι  περισσότεροι ανταποκρίθηκαν με προθυμία στο κάλεσμά μας και διαπιστώθηκε ότι όλοι ανεξαιρέτως διακρίνονται από μια πρωτοφανή φρεσκάδα και φυσικά ατελείωτο ενδιαφέρον για τα τεκταινόμενα της Υπηρεσίας μας. Επίσης παγιώθηκε  το μήνυμα ότι παρά την αποστρατεία τους η Υπηρεσία δεν ξεχνά τους συναδέλφους που την υπηρέτησαν .

   Οι δε εν ενεργεία συνάδελφοι ένιωσαν συναισθήματα μεγάλης χαράς, σεβασμού  και νοσταλγίας διότι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν με πολλούς συναδέλφους με τους οποίους είχαν συνυπηρετήσει στο παρελθόν και από όλες τις βαθμίδες της ιεραρχίας. 
   Τέλος, ευχόμαστε όλοι να είναι γεροί και δυνατοί και να υλοποιήσουμε και το επόμενο έτος την 4η συνάντησή μας  στον ίδιο χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: